Skiază în siguranță

1. articol apărut în ziarul Sibiu 100%

De ce să învăț să schiez corect?

Siguranța pe pârtie și deprinderea corectă de la început a tainelor schiului este foarte importantă atât pentru evitarea accidenctelor grave, cât și pentru o poziție corectă.

Echipa Sibiu Trips este o echipa tânără și dinamică, deschisă la nou care organizează atât cursuri de inițiere schi pentru copii și adulți la Păltiniș, tabere de weekend și de 5 zile, și teambuilding-uri pentru companii. Taberele sunt finalizate printr-o cupă de schi între cursanți și oferirea de diplome și premii. Cursurile se finalizează prin eliberarea unei diplome de participare care facilitează înscrierea la Cupa începătorilor la schi organizată în luna februarie 2014.

Site-ul nostru www.sibiu-trips.com oferă detalii despre toate aceste posibilități, iar prin pagina de facebook ținem legătura cu prietenii noștrii și le oferim informații despre domeniu.

2. Doar cei cu bani pot să schieze? Nu pot schia decât dacă am învățat de mic? Nu pot să merg la schi decât dacă am concediu?

Răspunsul la toate aceste întrebări este unul singur: NU.

Nu trebuie să câștigi mii de euro ca să te poți bucura de senzațiile oferite de o zi la schi. Desigur, poate o bună parte din cei pe care i-ați întreba, ar spune: ba da, cum să nu ai nevoie de bani să mergi în Austria sau Elveția să schiezi. Dar majoritatea uită un lucu important: și România are pârtiile sale de schi recunoscute și căutate de turiști din interiorul și din afara țării. Iar bugetul necesar este accesibil oricui dorește să se bucure de zăpadă. Un astfel de exemplu ar fi Păltiniș. Aici aveți posibilitatea nu doar de a vă bucura de zăpadă și aer curat, dar și de a învăța să schiați, alături de un instructor de schi specializat, indiferent de vârsta sau experiența pe care le aveți, la tarife speciale pentru dumneavoastră.

De asemenea, avantajul în a schia într-o stațiune din țară, este, cu siguranță, durata deplasării, și nu doar costurile acesteia. Dacă pentru a vă bucura de 2 zile de schi este necesar să optați, cel mai probabil, pentru un concediu, sau să așteptați vacanța copilului dumneavoastră, vă recomandăm soluția mai simplă: alegeți România. Durata unei călătorii spre o stațiune montană este mult mai redusă, putându-vă astfel bucura de două zile de schi în orice sfârșit de săptămână. În acest caz, un city-break la schi este cel mai indicat pentru dumneavoastră. Motivul? Simplu: acesta poate include cazarea în apropierea pârtiilor, micul dejun, echipament și chiar și instructaj de schi și monitor schi. Totul lângă dumneavoastră, la prețuri pentru orice buzunar.

Totodată, cu ocazia iernii puteți să vă învățați copilul să schieze, fără a face eforturi financiare și de timp foarte mari. Cum? Fie apelați dumneavoastră la un instructor de ski, fie îl înscrieți în una din taberele de schi disponibile, unde se poate distra și învăța alături de prietenii și colegii lui, îmbinând sportul, distracția și aerul curat, și bucurându-se de acest anotimp minunat.

De ce să nu vă bucurați și dumneavoastră, ca orice alt român, de frumusețile și de ofertele iernii?!

Articol oferit de echipa www.sibiu-trips.com

Translate »