Parcul de aventură Păltiniș

Plănuiește o vizită la ARKA Adventure Park și vizitează locurile frumoase din stațiunea de ski Păltiniș!

Călătoria Descriere TARIF
Vizită la ARKA Adventure Park Parcul de aventura Arka Park se afla in inima naturii, la doar 24 de km de Sibiu, in superba zona a Paltinisului si isi propune sa maximizeze potentialul de emotie intr-un cadru natural. Arka Park Paltinis va crea o experienta a unei aventuri pe care participantii si-o vor aminti mereu. Acest lucru va fi realizat prin furnizarea exemplara a serviciilor oferite, si prin combinatia de jocuri si activitati puse la dispozitie.
*mai multe detalii aici.
25euro
Optional:
Zoo Sibiu
În 1929 s-a deschis în pădurea Dumbrava prima Grădină Zoologică din România.La moment se întinde pe o suprafaţă de peste 15 hectare si adăposteşte 207 animale şi păsări din 52 de specii: maimuţe, urşi, lupi albi, lupi carpatini, vulpi, tigri, lei, jaguar, pume, mistreţi, lame, cerbi carpatini, cerbi lopătari, căprioare, bivoli albi, ponei, piton reticulat, crocodil, fazani, papagali, păuni, porumbei.Tot in gradina Zoologica la intrare se afla un stejar foarte batrân de peste 600 de ani.
*mai multe detalii aici.
10euro
Optional: Muzeul Astra Loc ideal pentru păstrarea spiritului românesc autentic, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului este aşezat într-un adevărat paradis, în rezervaţia naturală “Dumbrava Sibiului”. Dispunând de un lac şi de peste zece kilometri de alei, muzeul prilejuieşte plimbări de tot felul, de la clasicul mers pe jos, până la un scurt tur cu trăsura, cu sania sau cu barca.Vegetaţia luxuriantă îi ajută pe oameni să respire aer curat, dar şi să ignore pentru câteva minute sau ore agitaţia obişnuită a oraşului. O vizită în Muzeul din Dumbrava Sibiului în aer liber are si caracteristica de a te face să uiţi cu uşurinţă de problemele zilnice, transpunându-te într-o lume diferită, frumoasă şi liniştită.
*mai multe detalii aici
*tur virtual aici
10 euro

 

Translate »