+40 740 470 069 iliebanu@yahoo.com

Transfăgărășan – al doilea cel mai mare drum de călătorie

excursie transfagarasanVrei sa participi la o excursie Transfagarasan?

Transfăgărășan a fost construit ca o cale militar strategică; reprezintă al doilea cel mai mare și mai frumos drum asfaltat din România, după drumul rutier Transalpina. Se rulează la nord-sud de-a lungul celor mai înalte secțiuni ale Munţilor Carpaţi, între Moldoveanu (cel mai înalt vârf din ţară) şi Negoiu (al doilea vârf). Drumul alătura regiunile istorice ale Transilvaniei și Țării Româneşti, precum și orașele Sibiu și Curtea de Argeș. Drumul trece prin cel mai lung tunel rutier din România, tunelul Bâlea .Unul dintre cele mai frumoase locuri de pe drum este Bâlea Lac, cu Hotelul de Gheaţă în timpul iernii și multe locuri de drumeții spectaculoase în vară.

     O piesă importantă din puzzle-ul Transfăgărășan este reprezentată de Lacul Vidraru, care acoperă o suprafață de 10 km, ca un cerc circular. Lacul Vidraru are cea mai mare pistă bungee jumping (166 m), în cazul în care fanii de sporturi extreme vor să-şi “stârnească” simțurile lor. Este câte ceva pentru toată lumea; pentru o bunăstare continuă, oricine poate avea un timp bun făcând croaziere pe lac, mergând pe bicicletă sau să închirieze hidrobicicletele pentru pescuit.

Vom vizita si alte obiective in functie de preferinte

…si pentru ca experienta sa fie completa vezi putea degusta gratuit 2 soiuri nobile de vin romanesc, precum si produse apicole realizate de noi www.mieresibiu.ro

Cand plecam?

Trimite-ne datele tale si te vom contacta! sibiutrips@yahoo.com

 

 

 

Translate »