Excursie la Lacul Bâlea vara

Odată ajunşi în împrejurimile Sibiului, ar trebui să faceţi cel puțin o vizită scurtă la Lacul Bâlea – unul dintre cele mai frumoase lacuri din Munții Făgăraș.

 

Călătoria Descriere TARIF ADULT TARIF COPIL
Vizită la
Lacul Bâlea şi Palatul de vara Brukenthal (Avrig) + snack
Preluare de la hotel, opriri pe Transfagarasan pentru poze, oprire Balea Cascada, oprire Balea Lac si popas. Vizitarea Lacului si imprejurimilor, snack si pornire catre palatul de vara al baronului Brukenthal de la Avrig.

Bâlea reprezintă unul din cele mai mari lacuri glaciare, cu o suprafaţă de 46.508 de metri pătraţi, o lungime de 360 de metri și o adâncime de cel puțin 11 metri. Lacul este pur și simplu uimitor în timpul verii, când puteți face, de asemenea, o mulțime de excursii montane pe traseul existent din jurul lacului. Nu este nimic mai bun decât un weekend cu prietenii sau familia în aceste locuri uimitoare. Modul în care lacul și cabanele  stau deasupra norilor, îţi taie răsuflarea. Un lac glaciar uimitor și un peisaj care vă oferă calm și pace, departe de orașele gălăgioase.Este tot ce ai nevoie pentru a avea o vacanță relaxantă!
*tur virtual aici

 49 euro/pers  39 euro/pers
Optional: Excursie Transfăgărășan In plus, se coboara pe Transfagarasan catre Curtea de Arges, manastirea Cozia.

Transfăgărășan reprezinta al doilea cel mai mare și mai frumos drum asfaltat din România.Se rulează la nord-sud de-a lungul celor mai înalte secțiuni ale Munţilor Carpaţi, între Moldoveanu (cel mai înalt vârf din ţară) şi Negoiu (al doilea vârf). Drumul alătura regiunile istorice ale Transilvaniei și Țării Româneşti, precum și orașele Sibiu și Curtea de Argeș. Drumul trece prin cel mai lung tunel rutier din România, tunelul Bâlea (887 m).Unul dintre cele mai frumoase locuri de pe drum este lacul Bâlea, cu Hotelul de Gheaţă în timpul iernii și multe locuri de drumeții spectaculoase în vară. O piesă importantă din puzzle-ul Transfăgărășan este reprezentată de Lacul Vidraru, care acoperă o suprafață de 10 km, ca un cerc circular. Lacul Vidraru are cea mai mare pistă bungee jumping (166 m), în cazul în care fanii de sporturi extreme vor să-şi „stârnească” simțurile lor.Este câte ceva pentru toată lumea; pentru o bunăstare continuă, oricine poate avea un timp bun făcând croaziere pe lac, mergând pe bicicletă sau să închirieze hidrobicicletele pentru pescuit.
Ia-ţi câteva zile libere și nu vei regreta!
*tur virtual aici

 + 45 euro/pers. +39 euro/pers

 

Cere o ofertă pentru grupul tau la pagina de contact!

 

 

Translate »